Custom Made Ballen

Teamwork, the key to succes

 

Wij hebben verschillende zeer tevreden klanten klik op de links voor Custom Made Ballen voorbeelden.

  1. Custom Made Voetballen

  2. Custom Made Basketballen

  3. Custom Made Rugbyballen

  4. Custom Made Volleyballen

  5. Custom Made Tennisballen

  6. Custom Made American Football

Scoren doet u bij ons altijd! SportLeisure verzorgt geheel voor u op maat een eigen Custom Made Ballen


Naast de A-kwaliteit van de wedstrijd ballen zijn wij ook uitgebreid geassorteerd in training en recreatie ballen. Custom made ballen zijn perfecte merchandise artikelen, maar tevens inzetbaar als relatiegeschenk of promotie artikelen.

Custom Made sportballen

Innovatie en kwaliteit staan voorop daarom werken wij nauw samen met diverse importeurs om te zorgen dat de juiste bal op juiste plek beland. Onze importeurs zijn o.a. in het bezit van de FIFA en FIBA licenties, dit zijn internationale keurmerken voor voetbal en basketbal.


Wij leveren al custom made ballen vanaf 50 stuks en alle soorten ballen in ons assortiment komen hiervoor in aanmerking dus ook trainingsballen en wedstrijdballen FIFA en FIBA erkend. Dit kan zeer interessant zijn voor bijvoorbeeld verenigingen en hun sponsoren, het laat natuurlijk een ontzettend mooie indruk achter als de hele vereniging met dezelfde Custom Made sportballen aan het trainen is!

Met de Custom Made sportballen is werkelijk alles mogelijk, denkt u aan ballen in de door u gekozen kleuren combinatie, met u eigen logo en/of slogan. De innovatieve techniek is gebruikt om deze ballen te maken zorgt ervoor dat de kleuren en bedrukking slijtvast zijn.

Speciale Custom Made WK Voetbal

Momenteel zijn wij druk bezig met het designs maken voor Custom Made Voetballen voor het WK voetbal. Tijdens de zomer van 2014 zal dit natuurlijk een ideaal geschenk zijn!

Wanneer u een offerte wenst of meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of vereniging neemt u dan contact ons op met info@sportleisure.eu

Maatschappelijk verantwoord
Spieren voor Spieren
Wij proberen ook een steentje
bij te dragen aan de ontwikkeling van onze samenleving wij doen dit onder andere door samen met een aantal maatschappelijke projecten te ondersteunen. Zo organiseren wij een business soccer event ten behoeve van “Spieren voor Spieren” en besteden wij veel tijd aan het promoten van de “Pink Ribbon” bal. Verder kunnen wij u garanderen dat er in de fabrieken van de importeurs absoluut geen sprake is van kinderarbeid en dat wij de principes van “Fair Trade” hanteren.

U kunt bij ons terecht voor al u custom made ballen wensen. Kijkt u rustig even rond op onze de site en neem contact op met info@sportleisure.eu  als u vragen heeft. Wij helpen u graag!

HOMEHome.html
SPORT EVENTSSport_Events_Agenda.html
VERHUURVerhuur.html
FOTO’SFotos/Fotos.html
SPORTBALLENSportBallen.html
CONTACTContact.html